Autobus Beograd Podgorica od 3 100,00 rsd. Red vožnje i online prodaja karata.

Poseduje prostran i luksuzan enterijer sa velikim gepekom. Kapaciteta 8+1 sedišnog mesta, Mercedes VITO garantuje sigurnu i udobnu vožnju. Kapaciteta 8+1 sedišnog mesta, Ford TOURNEO garantuje sigurnu i udobnu vožnju.

Naši profesionalni vozači, koji govore više stranih jezika, mogu Vas sačekati na aerodromu u dogovoreno vreme, preuzeti Vaš prtljag i odvesti na željenu destinaciju brzo i bezbedno. Ako želite da se preselite u neko mesto u Crnoj Gori ili iz Crne Gore u Srbiju pozovite naš profesionalni tim i mi ćemo obaviti kompletnu uslugu selidbi za Vas. Svaki delić ove divne, bratske države poznajemo vrlo detaljno, tako da i zatvorenih očiju možemo da prevezemo sve vaše stvari do željenog odredišta.

Putnicima se pruža visok kvalitet i udobnost po veoma povoljnim cenama bez ikakvog gubitka u luksuzu i sigurnosti. Svojom prelepom arhitekturom Beograd je zaslužio titulu jednog od najlepših gradova u ovom delu Evrope, a mnogima je bio inspiracija kada su stvarali umetnička dela i pesme koje žive vekovima. Tokom svoje duge istorije mnogo puta je bio na meti neprijatelja, više puta je rušen i paljen, ali ipak je odoleo burnoj istoriji i teškim vremenima. Danas, Beograd ponosno dočekuje domaće i strane turiste i svakom od njih pruža priliku da se u njemu opuste, uživaju, provedu i jednostavno i lako zavole ovaj grad već na prvu posetu. U vozilu je strogo zabranjeno konzumiranje bilo kakve vrste hrane, cigareta i obojenih napitaka (sokovi, čaj, kafa, itd…). Ometanje vozača u toku vožnje, uticanje na bilo kakav način na sam tok vožnje je takođe zabranjeno.

Za svako oštećenje na ili u vozilu nastalo krivicom putnika snosiće odgovornost i troškove saniranja istih, sam putnik. Poštovani, budite slobodni i kontaktirajte nas putem e-mail, telefona ili Viber aplikacije a mi ćemo Vam odgovoriti na sva Vaša pitanja vezana za našu uslugu. Stručno i ljubazno osoblje je tu da Vas uputi i odgovori na sva pitanja u vezi Vašeg putovanja. Udobna i bezbedna vožnja su sinonimi našeg kvaliteta i lojalnosti.

Ukupna udaljenost Zagreb Beograd je 393 km, što iznosi približno 4 sata prijatnog putovanja. Međunarodna autobuska linija i dosadni red vožnje na glavnoj autobuskoj stanici, padaju u zaborav u poređenju sa našim vozilima i prilagođavanju Vašim zahtevima i prioritetima. Izuzetan komfor naših vozila omogućava prijatniju vožnju, uz pristupačnu cenu karte. Conecto travel je siguran izbor jer štedi Vaš novac, Vaše vreme i Vašu energiju. Lista gradova u Crnoj Gori, pored Podgorice, do kojih vršimo usluge kombi prevoza putnika. Selidbe vršimo vozilima novije generacije koja se redovno održavaju i servisiraju, a naši profesionalni vozači imaju veliko iskustvo u selidbama po Srbiji i inostranstvu.

px’/>

https://taxi-travel.me/