Taxi prevoz Podgorica Sutomore Proveri Cenu

Građen je po nalogu kralja Nikole koji je dvorac posvetio ćerci, kneginji Zorki i zetu Petru Karađorđeviću. U njegovom sklopu je stražarnica, kapela, mali i veliki dvorac, zimska bašta, docnije je ozidana i balska dvorana. Dvorac je danas zavičajni muzej u kojem se održavaju razne svetkovine. Tvrđava Haj-nehaj podignuta u XV veku a izgradili su je Mlečani radi odrbrane na strmom brdu kojem se može pristupiti samo peške na 225 m.n.v… Brdo je sa severozapadnog dela pristupačnije i lakše osvojivo pa otuda Haj, a sa jugoistočne nepristupačno i teško osvojio pa je Nehaj. U istorijskim spisima kao “Fortezza de Spizi”, a nešto kasnije 1550.

Okružuju je sedimentne stene pa se do nje stiže samo sa mora taxi brodićem koji po čitav dan cirkulišu iz Čanja i Sutomora. Ovaj kupališni lokalitet bio je omiljeno mesto crnogorske kraljice Milene, žene kralja Nikole kada je boravila u obližnjem dvorcu „Topolica“. Jednostavno pouzdana, udobna i klimatizovana vožnja do mesta koje odgovara putnicima. Jedno od novijih vozila u našoj floti pruža maksimalnu udobnost i užitak u putovanju. Poseduje prostran i luksuzan enterijer sa velikim gepekom.

Srecom niko nas nije dirao, a i za ceo put sreli smo svega dve patrole policije i to jednu u Sutomoru. Stručno i ljubazno osoblje je tu da Vas uputi i odgovori na sva pitanja u vezi Vašeg putovanja. Udobna i bezbedna vožnja su sinonimi našeg kvaliteta i lojalnosti. Mesec blizu Saturna u vašem znaku pravi dobar aspekt sa moćnim Jupiterom u Biku, vladaocem polja karijere i vi ugovarate nove poslove sa strancima. Planirate i odlazak na kraći put sa ljubavnim partnerom koji vam se već žalio da ga zapostavljate.

Što se više bliži vreme leta, to su po pravilu cene karata više. Međutim, avio prevoznici imaju neke akcije i popuste, u različitim periodima godine ili za različite kategorije putnika – npr. Da biste bili u toku s ovim popustima, možete pratiti veb-sajtove avio kompnija preko kojih planirate da putujete. Ili se prosto na sajtu eSky pretplatite na newsletter, koji će vam redovno stizati u inboks, a u njemu obaveštenja o najnovijim popustima i ponudama. Prevoz do aerodroma obavljamo sa Vaše adrese u Beogradu, pa nećete morati dodatno da organizujete transfer do mesta okupljanja.

px’/>

https://taxi-travel.me/