Prevoz robe Srbija Transport robe kombijem i kamionom

Nudimo vam najjeftiniji kombi prevoz, kao i prevoz robe kamionom. U našem voznom parku imamo kombi vozila nosivosti do 2500kg, i dužine 4,6m, koji će sigurno moći da odgovore svim vašim zahtevima i željama. Najduži teret koji prevozimo sa kombi vozilima je do 6 metara i to je jako značajna stavka za dosta naših klijenata jer ne moraju da angažuju kamion za prevoz svoje robe.

Usluge prevoza kombijem možete uzeti bez iznajmljivanja radne snage. Naši zaposleni mogu biti angažovani i za potrebe utovara i istovara robe. Dostupni smo 24 sata / 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Sva naša vozila su održavana i servisirana redovno.Kombijem se lakše manevriše kroz nepristupačne i jednosmerne ulice. Osim toga, druga vozila će kombi lakše zaobići ako privremeno zaustavite vozilo. Naravno i što se tiče parkiranja, kombi je jednostavnije rešenje od kamiona.

U svakom slučaju možete da izaberete selidbe kombijem ili selidbe kamionom. Kombi prevoz ima prednosti u odnosu na kamionski prevoz. Cena samog kombi prevoza je jeftinija, za njega ne postoje prepreke prolaska kroz uske ulice i haustore, a i sam prilaz do samog objekta je gotovo uvek omogućen. Kombi prevoz u Beogradu je jedan od najpopularnijih načina prevoza zbog gužvi u saobraćaju.

Popularan je dosta za selidbe i to najfrekventnije selidbe u Beogradu koje se izvode kombijem. Kombi seljenja su lakše od selidbi kamionom i jeftinije su. Kombi prevoz je najčuvenija delatnost prevoza u definitivno vreme. Jeftiniji je od kamionskog, a dosta više robe može da se pakuje u odnosu na pikap prevoz.

Naša kombi vozila voze do 6 euro paleta, i prilagođena su prevozu svih vrsta robe ili stvari, visine su do 2,15m, tapacirana, uredna i spremna da na najbolji način odgovore svim vašim zahtevima. Agencija za prevoz robe i stvari, selidbe, putnički taksi prevoz, https://taxi-travel.me/ višegodišnje iskustvo u prevozu robe i taksi prevozu putnika. Prevoz robe na teritoriji Novog Sada i Srbije kao i selidbe sa našim ili Vašim radnicima.Cene su po dogovoru u zavisnosti od količine robe koja se prevozi,angažovanja radnika i zadržavanja vozila.

px’/>

https://taxi-travel.me/