Gea Tours: Kombi prevoz putnika, najam vozila, avio karte-NON-STOP 24h

Jesu li promjene u Air Serbiji napredak ili nazadovanje 1 dio

Deset mjeseci kasnije stvari su bitno jasnije za prvi dio pitanja (nije ostao), no još uvijek nedovoljno jasne za ovaj dio o Air Serbiji. – „Aeroput“ sprovodi akciju zaprašivanja bosanskih šuma iz aviona. – Linija Beograd – Skoplje produžena do Soluna. – Otvorena linija Beograd – Sarajevo – Podgorica i Zagreb – Sušak. Kao ogroman fun Đoleta Balaševića obožavam onu njegovu „krivi smo mi što smo ih pustili“.

Balkan Promises: Hiking the Albanian Alps – The New York Times

Balkan Promises: Hiking the Albanian Alps.

Posted: Fri, 29 Mar 2013 07:00:00 GMT [source]

Niz linija je imao tek jednu frekvenciju tjedno samo zato da bi JAT mogao imati što više destinacija i time biti „ponos Jugoslavije“. Jednako tako i velik broj linija nije imao profit kao prioritet, poglavito domaće linije. Primjerice, kad je otvorena Klisa uspostavljena je linija podgorica tirana taxi http://www.taxi-travel.me/ Beograd-Osijek-Zagreb, a leg Beograd-Osijek je imao samo 15 minuta. Najčešće na tom legu nije bilo više od 5 putnika. Danas Air Serbia ima bitno manje aviona u vlasništvu, a oni i bitno manje vrijede obzirom da su još 4 godine stariji, a te 2013. Su već bili u ozbiljnim godinama.

Preuzima li Hainan Air Serbiju?

Januara, ponovo otvaranje linije Beograd – Tirana. Januara, na beogradski aerodrom sleteo prvi od 6 aviona IL-14 koji https://podgorica.taxi/ su uvedeni u flotu JAT-a. Avioni IL-14 nosili su oznake YU-ADE, YU-ADF, YU-ADG, YU-ADH, YU-ADI i YU-ADJ. – Od 15.

podgorica tirana taxi	http://www.taxi-travel.me/'

– Prvi „blok“ pregled aviona DC-9. Decembra, poslednji let „Caravelle“ na liniji Beograd – Skoplje – Beograd. – U toku godine, formiran Sektor operativnog centra u okviru letacke operative.

Prevoz umrlih pogrebne usluge

Na koncu, nemojmo se zavaravati da ovo nije politički projekt. I Aerodrom Beograd i Air Serbia su politički projekti, vrlo važni za Srbiju i još važniji za stranku na vlasti (koja ih doživljava kao najbitniji promotivni projekt). HNA grupa, iako „privatna“ kompanija, ipak je nedvojbeno pod kontrolom kineskih vlasti.

Svi vidimo kakav je globalni rat pokrenut protiv MEB3 koji je ujedinio čak i glavne konkurente u SAD-u i u Europi. Vidimo kako je enormnim sredstvima i ogromnom energijom Lufthansa uništila Etihad, te kakve je to posljedice imalo po Air Berlin, Darwin i Alitaliju. Air Serbia je kao https://taxi-travel.me/ maleni i nebitan igrač tu uspjela postati statistička pogreška i za sada preživjeti bez bitnih posljedica. No, problem čak i nije u samom novcu koliko god on bio ogroman, konačno Air Serbia će ostati Srbiji, neće je Etihad odnijeti sa sobom. Problem je što Srbija, nakon 2016.

Gea Tours – Organizovani vanlinijski kombi i minibus prevoz putnika (limo servis):

Više nema pravo investirati u Air Serbiju. Godine 2017. Prilikom komentarisanja tekstova na portalu molimo vas da se držite isključivo vazduhoplovnih tema.

On the Trail of an Intercontinental Killer – The New York Times

On the Trail of an Intercontinental Killer.

Posted: Sun, 08 Jan 2012 08:00:00 GMT [source]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *